Κάνε κατοχύρωση εμπορικού σήματος τώρα. Προστάτεψε την επωνυμία σου με ασφάλεια και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Κατάθεση εμπορικού σήματος

Κατάθεση εμπορικού σήματος από τους ειδικούς

Κάθε εταιρεία, ανεξάρτητα από τη νομική της μορφή, ή οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, μπορεί να υποβάλει αίτηση για κατοχύρωση εμπορικού σήματος. Ένας ζωτικός κρίκος που πρέπει να γίνει σήμερα, ένα ορόσημο για προστασία στο μέλλον.

Στο Copyright.gr με κύρος και αξιοπιστία προς τους πελάτες μας, έχοντας κερδίσει το σεβασμό ακόμα και των ανταγωνιστών μας, κάνουμε ένα τολμηρά νέο βήμα να προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες μας online. Εδώ μπορείς να κάνεις κατοχύρωση εμπορικού σήματος από τον υπολογιστή σου στην πιο χαμηλή τιμή της αγοράς.

Γιατί στο Copyright.gr

Γιατί η κατοχύρωση εμπορικού σήματος δεν είναι απλά η συμπλήρωση μιας αίτησης. Από μόνη της αυτή δεν εγγυάται ότι το εμπορικό σήμα θα καταχωρηθεί τελικά στο μητρώο σημάτων.

Γιατί εξειδικευμένος δικηγόρος που ειδικεύεται στη νομοθεσία περί εμπορικών σημάτων θα ελέγξει την παραγγελία σου, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και δημιουργία φακέλου, ώστε να μη διατρέχεις τον κίνδυνο απόρριψης της κατoχύρωσης εμπορικού σήματος.

Επειδή μόνο στο copyright.gr έχεις εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Τι προσφέρουμε

Ο δικηγόρος μας γνωρίζει τις περιπλοκές του νόμου περί εμπορικών σημάτων και γνωρίζει πώς οι υπάλληλοι στη Διεύθυνση Σημάτων ελέγχουν και αξιολογούν μια αίτηση για κατοχύρωση εμπορικού σήματος.

Το συνεργαζόμενο δικηγορικό γραφείο ελέγχει την επιθυμητή επωνυμία σου και σε συμβουλεύει για την καλύτερη δυνατή προστασία.

Μόνο εδώ θα λάβεις μια αρχική εκτίμηση της πιθανότητας επιτυχίας της κατοχύρωσης εμπορικού σήματος αφού δεν μπορεί να κατοχυρωθεί κάθε λέξη ή εικόνα ως εμπορικό σήμα.

Γιατί να κατοχυρώσεις ένα εμπορικό σήμα;

Για να αποκτήσεις ένα αποκλειστικό δικαίωμα στο σήμα που καθιστά δυνατή την απαγόρευση σε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο να χρησιμοποιεί το σήμα σου στους προστατευόμενους τομείς δραστηριότητας (κλάσεις).

Υπάρχουν 45 διεθνείς κλάσεις ταξινόμησης προϊόντων και υπηρεσιών .


Ποια είναι η διαδικασία κατοχύρωσης εμπορικού σήματος

Η διαδικασία κατοχύρωσης εμπορικού σήματος απαιτεί εμπειρία και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσεγγιστεί βιαστικά.

Ένα μικρό λάθος σήμερα ή μιά παράλειψη μπορούν να οδηγήσουν ακόμα και σε διεκδίκηση του εμπορικού σήματος αύριο με ανυπολόγιστες ζημιές, χρονοβόρες και πανάκριβες δικαστικές περιπέτειες.

Έρευνα εμπορικού σήματος

Καταρχάς πρέπει να διασφαλίσεις ότι το εμπορικό σήμα που θέλεις να κατοχυρώσεις δεν παραβιάζει τυχόν υπάρχοντα δικαιώματα ιδιοκτησίας.

Η έρευνα αυτή είναι η πιο σημαντική προπαρασκευαστική εργασία και πρέπει να γίνει με επιμέλεια. Υπάρχουν αρκετές βάσεις δεδομένων που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για αυτό το σκοπό. Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου αλλά ξεκάθαρα στον τομέα της έρευνας ομοιότητας, ένας δικηγόρος έχει μεγαλύτερη εμπειρία και παρέχει ασφάλεια.
Δοκίμασε να κάνεις εδώ έλεγχο διαθεσιμότητας σήματος μόνος σου.

Εγγραφή εμπορικού σήματος

Στη συνέχεια, αφού υποδείξουμε ακριβώς σε ποια ή ποιες τάξεις ανήκουν τα προϊόντα ή / και οι υπηρεσίες σου, ακολουθεί μια σύντομη επισκόπηση της διαδικασίας αίτησης εμπορικού σήματος η οποία θέλει τα εξής βήματα:

Συγκέντρωση απαραίτητων εγγράφων για τη δημιουργία του φακέλου κατάθεσης.
Εγγραφή του εμπορικού σήματος στη Διεύθυνση σημάτων (ΔΕΣ).
Καταβολή του τέλους εγγραφής.
Εξέταση της αίτησης εμπορικού σήματος από τη ΔΕΣ.
Δημοσίευση και εγγραφή του εμπορικού σήματος στο μητρώο εμπορικών σημάτων.


Ποιο είναι το κόστος κατοχύρωσης εμπορικού σήματος

κατοχυρωση εμπορικου σηματος κόστος

Το κόστος για την υποβολή της αίτησης καταχώρισης εμπορικού σήματος απαιτεί παράβολο αξίας 100 ευρώ για μία κλάση και επιπλέον 20 ευρώ για κάθε επόμενη.

Εκτός από τα πιο πάνω παράβολα θα πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος παράστασης δικηγόρου, το οποίο προβλέπεται από τις κατώτατες νόμιμες αμοιβές για τη συγκεκριμένη πράξη και φυσικά την αμοιβή του δικηγόρου για κάθε μία από τις διαδικασίες τις οποίες θα χρειαστεί να κάνει για εσάς.

Είσαι έτοιμος να κατοχυρώσεις εμπορικό σήμα με ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ;

Στο Copyright.gr μπορείς. Άφησε αυτή την πολύ σοβαρή διαδικασία στους ειδικούς. Οι διενέξεις εμπορικών σημάτων που μπορούν να προκύψουν στο μέλλον μπορεί γρήγορα να γίνουν αρκετά ακριβές. Κάνε τη σωστή επιλογή σήμερα με ασφάλεια και εγγύηση.

Η επιτυχία που θα σε συνοδεύει σε όλη σου τη ζωή είναι η απόφαση αυτή τώρα


Είναι μία εξαιρετική επένδυση για την επιχείρησή σου